Pressmapp Chark-SM 2012

Inlagt & kategoriserat under .

 

Ladda ner pressmappen som pdf här. Innehållsförteckning pressmapp Chark-SM 2012-11-01 Chark-SM i korthet Vad utmärker en riktigt bra falukorv / De 16 olika klasserna Vad utmärker en riktigt bra falukorv, köttbulle eller julskinka? Hur vet jag om en salami eller ett isterband håller hög kvalitet? Beskrivning av varje klass. Försäljningsstatistik charkprodukter Fler fakta om Chark-SM…

Faktablad Chark-SM 2012

Inlagt & kategoriserat under .

 

Faktablad – Chark-SM 2012 Nedan finner du fakta om Chark-SM 2012. Det går också bra att ladda ner faktabladet som pdf här. Arrangörer: SIK (Institutet för Livsmedel och Bioteknik) och Kött- och Charkföretagen (KCF). Tävlingen: Startade år 2001 och anordnas efter 2002 vartannat år. 2012 är tävlingens sjunde år (tidigare tävlingsår har varit 2001, 2002, 2004,…

Faktablad Chark-SM 2010

Inlagt & kategoriserat under .

 

Prisutdelning: 28 oktober i Eriksbergshallen, Göteborg Domarbedömning: 28 september till 30 september på SIK, Göteborg Arrangörer: SIK (Institutet för Livsmedel och bioteknik) & Kött och Chark Företagen (KCF). Startade: År 2001. Tävlingen anordnas: Vartannat år och har anordnats fem gånger tidigare (2001, 2002, 2004, 2006, 2008). Syftet med Chark-SM: Att sätta produktkvaliteten i centrum, inspirera köttföretagens anställda och i slutändan skapa…