Nu klart: Kött & Chark SM arrangeras i Malmö 2024

För att bredda evenemanget och nå ut till hela Sverige kommer livsmedelsbranschens
största event, Kött & Chark SM, att börja turnera i landet. Från Göteborg 2022 kommer
Kött & Chark SM, som arrangeras av Kött & Charkföretagen (KCF) och tidskriften Kött &
Chark, att äga rum i Malmö nästa år.
Skriv in den 16 och 17 oktober 2024 i almanackan för att vara säker på att inget kommer i
vägen för evenemanget Nr 1 för alla som arbetar med kött och chark.
Kött & Chark SM är en mycket viktig mötesplats för branschen för att lyfta fram hantverket,
kvalitet och innovation. Det är också positivt att evenemanget nu kommer att börja turnera runt
i landet för att nå ut till fler, säger Magnus Nilsson, ordförande Kött och Charkföretagen.
På anrika Slagthuset mitt i Malmö samlas branschen för ett tvådagars evenemang med ett
digert program:
• Styckar-SM, som var en uppskattad nyhet 2022, återkommer. Målsättningen är att även
styckning av nöt kommer att ingå i tävlingen 2024.
• Branschens leverantörer visar upp sig och tar med sig nya idéer och de senaste
innovationerna i en mässa med cirka 50 utställare.
• Under båda dagarna kommer besökarna att få träffa nyckelpersoner för branschen
under aktuella föreläsningar och seminarier.
• Traditionsenligt avslutas Kött & Chark SM med en galamiddag där Sveriges främsta
kött- och charkprodukter offentliggörs och de Svenska mästarna koras.
Evenemanget stöttas denna gång av Malmö stad och Region Skåne vilket kommer att ge extra
kraft och energi åt Kött och Chark SM 2024.
Vi är mycket glada att arrangera Kött & Chark SM 2024 i Malmö med stöttning från både
Malmö stad och Region Skåne. Det kommer att stärka evenemanget och även branschen i
regionen, säger Magnus Därth, vd Kött och Charkföretagen.
Patrik Swenzén, projektledare för Kött & Chark SM, konstaterar:
Kött & Chark SM innebär en utmärkt möjlighet för branschens alla företag att få träffa alla
leverantörer av insatsvaror och få information om alla produktnyheter.
Välkomna till Malmö den 16-17 oktober 2024!
För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Swenzén, projektledare Kött & Chark SM, tel. 070-654 33 32, patrik@annonshuset.se
Magnus Därth, vd Kött & Charkföretagen, tel. 076-842 65 33, magnus.darth@kcf.se

Ladda ner pressmeddelandet här

Magnus Därth, VD Kött & Charkföretagen

Ladda ner bilden i 300dpi
 

Patrik Swenzen, projektledare Kött & Chark SM

Ladda ner bilden i 300dpi