Är ditt företag redo att glänsa på Sveriges största tävling för charkuterier?

Chark-SM 2024 närmar sig med stormsteg och vi söker nu de bästa charkuteriprodukterna från hela landet! Detta är en unik möjlighet för er att visa upp era fantastiska produkter och tävla om de prestigefyllda mästartitlarna inom 18 olika klasser. Oavsett om ni tillverkar korv, skinka, bacon eller någon annan charkdelikatess, finns det en kategori för er!

Varför delta?

  • Få er produkt bedömd av en expertjury bestående av 40 kunniga domare.
  • Chans att vinna guld, silver eller brons samt titeln Svensk Mästare.
  • Öka er synlighet och trovärdighet inom branschen.
  • Nätverka med kollegor och experter på Kött & Charkuteridagarna under den högtidliga bankettmiddagen den 17 oktober.

Anmälan är öppen nu!

Läs mer och anmäl dina tävlingsprodukter på https://www.charksm.se/. Missa inte chansen att sätta ert företag på kartan och bli en del av svensk charkuterihistoria! Gör som många andra framgångsrika företag – delta i Chark-SM 2024 och låt era produkter stå i rampljuset!

Anmälan stänger 23 augusti.

Om Chark-SM

Chark-SM är en tävling för charkuterier tillverkade och marknadsförda i Sverige och hundratals charkuteriprodukter tävlar om de åtråvärda mästartitlarna. Produkternas kvalitet och smak bedöms i 18 klasser enligt tydliga kriterier. Själva kvalitetsbedömningarna görs av en jury beståendes av ett 40-tal domare under två hektiska dagar i mitten av september i nära samarbete med Högskolan i Kristianstad. I varje klass koras en svensk mästare samt guld-, silver- och bronsmedaljör. Vinnarna offentliggörs under bankettmiddagen den 17 oktober.

Om Kött & Charkuteridagarna

Kött & Charkuteridagarna är årets händelse för branschens alla aktörer – slakterier, grossister, förädlingsindustri, handel, foodservice, resturang, storhushåll, kockar, forskare, beslutsfattare och myndigheter. Verkligen alla i branschen! Eventet bjuder på fantastiska möjligheter att skapa nya affärer, få insikter i hela branschens verklighet, utmaningar och möjligheter.

Portarna öppnar onsdag 16 oktober med stort förpackningsseminarium där det bland annat kommer bjudas på värdeskapande tips för ökad försäljning i butik. Kvällen avslutas tillsammans med mingelmiddag.

Torsdag 17 oktober är det full fart från tidig morgon till sen kväll med branschmässa, konferens med fokus på automation, hållbarhet och lönsamhet. Dagarna avslutas under festliga former med bankettmiddag där de svenska mästarna i Chark-SM och Styckar-SM får ta emot sina pokaler.

Plats: Slagthuset, Malmö

Datum: 16-17 oktober 2024

Vinnande produkter i Chark-SM

Ladda ner bilden i 300dpi
 

Branschmässa under Kött & Charkuteridagarna

Ladda ner bilden i 300dpi
 

Branschmiddag under Kött & Charkuteridagarna

Ladda ner bilden i 300dpi
 

Bedömning av tävlingsprodukter i Chark-SM

Ladda ner bilden i 300dpi