Erik Månsson, CEO Innoscentia delar med sig om det senaste inom smarta och intelligenta förpackningar på förpackningsseminariet 16/10.
Morgondagens krav på hållbarhet
Hållbarhet går som en röd tråd genom Kött & Charkuteridagarna och har även fått en helt egen programpunkt under heldagskonferensen torsdag 17 oktober. – Jag ser fram emot att inleda...
Sveriges skickligaste styckare på Slagthuset
Spänningen inför Styckar-SM 2024 är på topp, och nu är startfältet spikat! Den 17 oktober samlas fyra av Sveriges skickligaste styckare på Slagthuset i Malmö för att tävla om titeln...
Alla konferensdeltagare bjuds på vinnarfrukost
Carlströms Kött & Chark, vinnare av ”rökta helköttsprodukter” i Chark-SM 2022, bjuder alla hungriga konferensdeltagare som dyker upp till första passet med ”Automation & effektivisering” på frukostmacka med flatrökt skinka....
Styckar-SM 2024: Årets deltagare klara
Årets startlinje i Styckar-SM är klart! Fyra av Sveriges bästa styckare är redo att göra upp om vem som vinner Styckar-SM 2024. Följ tävlingen på plats och heja fram din...
Inlämning av produkter 11-13 september
Nu är det dags att skicka in alla tävlingsprodukter. I år samarbetar vi med Högskolan i Kristianstad för bedömning av produkter. Det innebär även att vi har en ny samarbetspartner...