Möt branschens toppnamn på Kött & Charkuteridagarna den 17 oktober i Malmö! ICA är givetvis på plats!
Hur ska livsmedelsproduktion bidra på ett mer hållbart sätt?
Att tänka helhet och se till vad livsmedelsproduktion kan bidra med på ett mer hållbart sätt är viktigt och inte fastna i enbart klimatfrågan.
Redo för effektivisering och automation?
Konkreta metoder och insikter om hur företag kan optimera sina processer för en hållbar utveckling och ökad konkurrenskraft.
Lars Appelqvist, ordförande för Kött- och Charkuteriföretagen välkomnar flytten till matlandskapet Skåne
För första gången någonsin flyttar Kött & Charkuteridagarna från Göteborg till Malmö, och vi ser fram emot att välkomna branschen till anrika Slagthuset den 16-17 oktober.
Förhandsvisning av årets stora mattrender!
Alla deltagare får Food & Friends trendbok att ta med sig hem, fullspäckad med inspiration, bilder och fördjupningslänkar!
Lägger vi mer kött på tallriken framöver?
Nielsen IQ lyfta fram de viktigaste trenderna som formar framtidens köttkonsumtion på konferensen den 17/10