Under #charksm på Instagram och Twitter kunde man följa vad som hände under Den Stora Charkdagen. Bilder från föreläsningar, mässmontrar och glada medarbetare på kvällen delades av er som var...
Vilka guldcharkuterier dolde sig på lunchmenyn
Lunchen som serverades på Chark-SM 27 oktober bestod av fem olika rätter med hemliga guldcharkuterier. Gissningarna var många om vilka charkuterier från vilka producenter som fanns på tallrikarna. Här kommer svaret:...
Presentationerna från konferensen
Konferensens tema var ”Välj rätt väg till framtidens konsument” på Den stora charkdagen 27 oktober. Du hittar presentationerna från dagen här. Scrolla ner.
Nytt upplägg på konferensen – Spår C fullbokat
Spår C: ”En smaklig affär – lyft fram produktens egenskaper” är nu fullbokat. Däremot finns platser kvar på Spår B: ”Koll på läget med hjälp av klimatdatabasen” Anmäl dig till...
RICKARD OLSSON ÄR KONFERENCIER
Valet av Rickard Olsson som konferencier och prisutdelare var enkelt, säger Carina Gatzinsky, ansvarig för bl a banketten. Rickard har många strängar på sin lyra, nu senast aktuell i Sommarkväll...
Kom ihåg att anmäla dig till banketten!
Sista anmälningsdagen är idag, 26 september. Är du tävlande, domare, sponsor eller utställare? Välkommen med din anmälan på http://www.charksm.se/stora-charkdagen/anmalan/