Kött & Chark-SM är genom branschdagarna den viktigaste mötesplatsen för svensk charkindustri och dess leverantörer. Allt detta bidrar till att stärka konkurrenskraften för den svenska charkindustrin.
Kött-& Charkuteridagarna är uppdelat i följande delar
Onsdag 16 oktober
Branschmässan smygstartar
Ett 50-tal utställare flyttar in i Slagshuset och bygger upp sina montrar under trevliga former.
Årsstämma (bara för medlemmar)
Kött & Charkuteriföretagens (KCF) årsstämma äger rum kl 13.
Förpackningsseminarium (Nyhet!)
Stort seminarium om det senaste inom förpackning.
Mingelmiddag
På kvällen bjuder vi in till mingelmiddag för samtliga deltagare och aktörer. Föranmälan krävs och görs samtidigt som anmälan till övriga aktiviteter.
Torsdag 17 oktober
Branschmässa
Mässa med drygt 500 deltagare, ett 100-tal charkföretag och drygt 50 av branschens viktigaste leverantörer. Vi ger dig en unik möjlighet att träffa och skapa relationer med charkuteribranschens viktigaste beslutsfattare och nyckelpersoner. Mässan invigs av Anneli Hulthén, landshövding i Skåne län.
Konferens
Konferens med spännande föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatter och diskussioner. Här lyfter vi fram utmaningar och möjligheter med konsumenten som ställer högre krav inom områden som hållbarhet, kvalitet och tillgänglighet.
Styckar-SM
På scen inför publik gör Sveriges bästa styckare upp om vem som tar hem den åtråvärda titeln som svensk mästare. Landsbygdsminister Peter Kullgren inviger tävlingen och delar även ut pris till vinnaren under kvällens bankettmiddag.
Bankettmiddag med prisutdelning
Kvällen avrundas som traditionen bjuder med en festlig prisutdelning och bankett där vi korar svenska mästare i de 18 produktklasserna i Chark-SM samt svensk mästare i styckning. Utöver spännande prisutdelning, utlovas god mat och dryck, underhållning, mingel och härlig feststämning. Kvällen är ett utmärkt tillfälle att umgås med kollegor i branschen under festliga former.
Har du frågor och idéer kontakta oss gärna på info@charksm.se