Jag ser fram emot att dela de senaste framstegen inom smarta och intelligenta förpackningar på Kött & Charkuteridagarna. Förpackningar som inte bara förlänger produkternas livslängd utan även bidrar till att minska matsvinnet och förbättra logistikflödena är snart verklighet. Åhörarna kan förvänta sig en inblick i den senaste teknologin och vad dessa innovativa lösningar kan innebära för industrin i framtiden, säger Erik Månsson, CEO Innoscentia AB.
Kom och lyssna till Erik under förpackningsseminariet på Kött & Charkuteridagarna eftermiddagen den 16 oktober i Malmö.
Övriga talare under förpackningsseminariet är:
• Mats Jeppsson, Innovation Manager Emballator: Lagstiftning och trender
• Henrik Pålsson, Professor Förpackningslogistik, Lunds universitet: Klimateffektiva förpackningar – forskningsfront och innovation
• Carina Jenny Manestam, kundansvarig Näringslivets Producentansvar, NPA: Producentansvaret – nu & i framtiden
• Marie Malmberg Lavsen, VD Packbridge: Vägen framåt: Helhetsperspektiv & samarbete är nyckeln i omställningen!
• Andre Hindersson, CEO & Founding Partner Designkontoret Silver: Hur man kommunicerar med förpackningen i butik
Efter avslutat förpackningsseminarium avrundar vi kvällen med mingelmiddag i branschutställningen.